2010. 09. 24.

Kis Mesterek műhely

Bizony, bizony! Örömmel és büszkeséggel mutatom be a Kis Mesterek kézműves műhelyt, amely a héten már gyerekeket fogadhatott.
A festést már nyáron megejtettük, de az utolsó bútordarab közvetlenül kedden, az első foglalkozás előtt került a helyére. A házunk alsó szintjén jött létre a műhely: egy eddig nem használt irodahelyiség meglévő adottságait használtuk ki. A falak lila, zöld és sárga színben pompáznak, a bútorzat régi cseresznye asztalaink és polcaink átalakításából és hozzárendelt kisszékekből jött össze. Már a helyükre kerültek Rippl Renáta (Phiri) és Ficzere Kyrú szentendrei gyerekkönyv-illusztrátotok képei is, akiknek ezúton is köszönöm lelkes és önzetlen segítségüket.
 
Egyszóval színekből nincs hiány és ha az itt elkészülő gyerekalkotásokra gondolok, a paletta még inkább bővülni fog :-))
Van még mit szépítgetni, de ami a lényeg: kreatív élet költözött a falak közé!

Íme néhány hangulat:




4 megjegyzés:

krisz írta...

De jó neked!Gratulálok!És kivánom hogy nagyon sok szépség születésénél bábáskodjál továbbra is!Aki ilyen lelkes mint te megérdemli!

Glinda írta...

Gyönyörű lett és biztosan hamar megtelik élettel - hisz a kreatív kicsik boldogok nálad!
Tanulni lehet tőled :) Jöszönöm

Marcsi írta...

Gratulálok! Igazán szuper, hogy ilyen rövid idő alatt sikerült létrehoznotok ezt műhelyt. Nagyon sok sikert kívánok Nektek!

Eszter írta...

De szuper! Gratulálok! Biztosan sok szép alkotás fog születni itt!