2010. 01. 09.

7 személyes

Öt helyről is (Katától, Esztertől, Anikótól, Csillától és Vacskamatitól) is megkaptam a kreatív blogger címet, most már nem ódázom tovább a 7 személyes jellemző leírását:
- soha nincs elég késő reggel, ahhoz, hogy frissen ébredjek. A férjem tudja, hogy az első egy órában nem vagyok kommunikáció képes, sajnos a gyerekeim ezt nem képesek tolerálni.
- azt hiszem, hogy több tevékenységet is képes vagyok elvégezni egyszerre, ami nagyjából így van, kivéve, hogy a végeredmény az egész házra jellemző felfordulás és rendetlenség lesz
- nem hiszem, hogy valaha igazi felnőttként tudok magamra tekinteni, mióta gyerekeim vannak, a velük töltött bohókás dolgok is csak ezt erősítik bennem
- korábban azt gondoltam, hogy csak a saját gyerekeimet tudom igazán szeretni. Mióta a barátok is szülőkké váltak és mióta óvodásoknak tartok foglalkozásokat tudom, hogy más gyerkőcök is könnyen el tudják rabolni a szívem.
- nehezen mozdulok ki, de akkor nagyon örülök, hogy megtettem
- nem vagyok nagy zenehallgató, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány előadóért rajongtam életem során
- sokkal kevesebb könyvet olvasok, mint amennyit szeretnék, vagy legalább is amennyit elégségesnek tartanék
- szeretem halasztgatni a teendőket, kimondottan hasznos, ha szigorú határidőket kapok másoktól, mert a sajátjaimat előszeretettel írom felül.

Nem is gondoltam, hogy milyen könnyen összejön a hét infó, viszont én már nem küldöm tovább a díjat, szerintem szinte mindenkihez eljutott már.


2 megjegyzés:

Vacskamati írta...

Akár én is írhattam volna ezeket a pontokat. Annyira, hogy anyum azt szokta mondani, én csak alibiből szültem a gyerekeket, hogy újra játszhassak.. :D

Tőlem is megkaptad a díjat, de azért nem várom el Tőled az újrázást.. :D Részletek a blogomon. :D

KisMesterek írta...

Köszönöm, megtisztelő részedről!