2009. 08. 09.

Gumírozott nyári ruha

Az a helyzet, hogy szerelmese vagyok - már-már gyűjtője- a kislányom részére a gumírozott ruhadaraboknak. Mióta elkezdtem a varrógéppel ismerkedni tudtam, hogy előbb-utóbb eljön az én időm, amikor már saját magam is el tudom készíteni a rucikat számára.
Amíg rá nem találtam Dana honlapján keresztül egy remek leíráshoz, azt hittem, hogy komoly varázslás árán lehet ilyen csini holmikat varrni. Nagyon nagy élvezetet és sikerélményt okozott nekem az elkészítése és már biztosan állíthatom: végleg elvesztem, nincs megállás! Még szerencse, hogy Sana is támogat a kollekció bővítésében.
(A képek minősége hagy némi kívánni valót maga után, de nyári szabadságunk alatt a számítógéphez vezető út a telefonomon vezet. )

6 megjegyzés:

dana írta...

very cute! Thank you for sharing!

KisMesterek írta...

Thank you Dana you came and visited the post. It is your desert to. I am sorry I am not translated the post in enghlish I am hurryedly writing this summer.

krisz írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
krisz írta...

Csak szerkezteni akartam és kitöröltem.Szóval ott tartottam hogy nagyon jó lett ez is!Az anyag is nagyon jó választás.Én is mindig kacérkodtam a gondolattal hogy ki kéne próbálni de olyan bonyultnak tünt,csak halogattam hogy majd egyszer.De ezek után mégis csak neki futok én is.Az idén már lemaradtunk róla,sebaj majd egyszer!

KisMesterek írta...

bAnyácska:Nyaraltatok?
Még én tervezek egy őszi blúzt varrni hosszú ujjal, mert a régit kinőtte. Olyan jó móka, ne hagyd ki!

Névtelen írta...

Jajj, Te ilyen ügyi vagy? És milyen szép ugye ez az epres anyag? Én is szeretek varrni belőle, nekem van fehér alapon rózsaszín eperrel is az is cuki.Már tegnap is voltam itt, de nem vettem észre:) Nagyon aranyos a gyerkőc!