2009. 08. 04.

A nyáron ebből is jutott nekünk




Már leírtam több helyen, hogy mi a kétlakiságunkat Kisszékely- Szentendre viszonylatban éljük ki. A nyár, Kisszékelyé. Ez a zsákfalu Tolna megyében található és mindenki számára tudom ajánlani, aki horgászni, vadászni, vagy csak egyszerűen csendesen pihenni szeretne. A falu rendelkezik egy vízforgatós egymedencés stranddal is, ami igazán megkapó környezetben található. A család napi csobbanása szinte már rutinszerű és Sanáról elmondható, hogy megszállottként veti bele magát a vízbe. A nyár számára látványos fejlődést hozott, igazi vízicsibe lett belőle. Bár egy 5 éves gyerek esetében némi túlzásnak és szülői elfogultságnak ítélheti bárki, de kérem szépen, úszik!!! Boldizsár olyan öreg-urasan alakítja a medencében a figurát, de a habitusának ezt pontosan megfelel.
A képek már egy korábbi eseményt örökítettek meg. Az egyik szomszédos faluban (Nagyszékelyben) ráleltünk egy kedves fiatal párra, akik nem mindennapi életvitelt választva, lovakat, kecskéket más állatokat tartanak mindezt gyönyörű természeti környezetben. Vendégszeretetük, kedvességük, a gyerekekhez való fogékonyságuk a szívünkbe lopta mindkettőjüket. Egy szépséges völgyben fogadják a lovagolni vágyókat.
A terveinkben az szerepelt, hogy többször megismételjük a célirányos kirándulást, de bevallom, azóta sem mentünk vissza. Még van jópár hét a nyárból, tehát nincs minden veszve :-))


Nincsenek megjegyzések: