2011. 10. 21.

Vásárra készen

Sana iskolás lett. Ha bárki megkérdezi - és ez szinte napi téma- hogyan érzi magát az új viszonyok között, nem tudok egyértelműen pozitív választ adni rá. 
Még mindig visszavágyik az óvodába, ahol leginkább az óvónők babusgatását emlegeti. Magas akadályt kellett átugranunk, amikor a harmadik héten konfliktusba kerültünk néhány nagyfiú okozta piszkálódás miatt, de ez szerencsére úgy tűnik mára már  a múlté. A koránkelést - főleg ebben a reggeli sötétben- nehezen viseljük, de összességében  van kedve menni. Főleg akkor van ez így, ha valami rendhagyó program is kecsegtet. Ma például bolhapiac lesz a suliban, ahol ad-vesz majd az aprónép. Sana úgy gondolta, hogy a színváltós gyíkokkal próbálkozik. Célközönségnek az okos fiúkat határozta meg, szerinte őket érdekelhetik majd. :-)) Egyéb vásárfiának az "ólomüveges" sütit viszi. Ennek készítettünk pálcás változatát is és a kiszúrt , kerek közepeket mézestallérként árulja majd. Nagyon izgatott, hogy elkel-e  a portékája.
Szorítok neki, hogy pozitív élményként maradjon meg benne a vásár. Úgy készült rá, mint bármelyik felnőtt, aki visszajelzést szeretne kapni, hogy kézműves termékei megfelelő fogadtatásra találnak-e. 

FRISSÍTVE: SZINTE MINDEN ELKELT! Sana szuper ügyes volt, Boldizsárral megerősítve nagyon profin árultak. Adtak, vettek, cseréltek, jót mulattak.


3 megjegyzés:

Vacskamati írta...

Ó, régen jártam erre... szép volt a portékátok.. :)
A soraidat meg kissé szorongva olvasom, jövőre mi is kezdjük (talán, gondolom..) a sulit. Remélem, sok ehhez hasonlóan pozitív és szép élmény éri majd még Sanát az új közegben. :D

Tetszenek a színváltós gyíkok! :D

kozveszelytelen írta...

A kreativitás sosem árt, mert egy ötletes fényképpel, most egy iPad2t nyerhetsz http://minu.me/-paypass

Mónika írta...

Ennek a sütinek a receptje, megvan valahol?
Annyira jó, már régebben is akartam kérdezni...
-mi van benne olvasztott cukor, vagy valami zselés cucc?