2010. 07. 07.

Csak csodálni tudom

...mindazokat, aki folyamatosan karbantartják a blogjukat. 
Nekem ez most nem annyira megy, pedig még a táborban történtekkel is adós vagyok. Szívesen le is írnám, annyi aspektusból szeretném megosztani a két turnus tapasztalatait. Mégsem tudom rávenni magam, hogy itt üljek bent a gép előtt, ami hát igazán a nyári laknak megfelelő telepítés. Időnként neki is melege van és olyankor iszonyú visításba kezd. Sok képet a szentendrei gépre töltöttem fel, ami tőlem 150 km-re hiányolja gazdáját. Ezért is nehézkes az írás. Én pedig szeretem megadni a módját.
Mivel hanyagolom a bejegyzéseket, már azt sem tudom, hogy van-e, aki elolvasná őket...

Addig is, amíg új erőre kapok egy találós kérdés: Vajon miért pont az alábbi linket gépelem be ide? Aki kitalálja, annak mindenképpen egy piros pont jár, de az is lehet, hogy más aprósággal lepem meg...
Aki folyamatosan követte a Kis mesterek szakkörök életét, annak könnyű lesz a válasz.

5 megjegyzés:

Glinda írta...

Szuper helyen dolgozol és én nagyon szeretem a leírásaidat a foglalkozásokról - árad belőlük a gyerek és szakmaszeretet és a kreativitás. Várom a beszámolót, de most a nyaralás ideje van. Ami késik, az csak késik, de meglesz!

Marcsi írta...

Örülök, hogy sikeresen tudod majd folytatni a foglalkozásokat!

óvónéni írta...

De jó, hogy találtál új helyet! Örülök neki, hogy folytatni tudod a foglalkozásokat. :)

Kékmadár írta...

Én se tudok a saját blogommal olyan intezíven foglalkozni, hogy itt a nyár, de atiedet olvasom:-)!
Most írjam le én is amit az előttem szólók, a piros pontért?

KisMesterek írta...

Drágáim! Piros pont jár, no meg egy apró figyelmesség tőlem, nektek, mert vettétek a fáradságot és írtatok. Két bejegyzéssel feljebb olasható.