2010. 02. 21.

Véletlenek?

Kaptam egy szívet melengető díjat Anditól.
Az indoklásból idéznék:
"Eszternek és Krisztinának, ahol eddig zugolvasó voltam, és ahonnan ötleteimet merítettem, vagy onnan fejlesztettem ki, és akik ráébresztettek arra, hogy mennyire fontos foglalkozni a kis palántáinkkal. Nagyszerű Anyák vagytok!"

Nagyszerű Anya díj

Két aspektusból is szeretném kiemelni az eddigi díjaim sorából.
Bár sok funkciónak feleltem meg és teszek eleget a mai napig, úgy gondolom, - s talán nem tűnik szerénytelenségnek- hogy az anyai szerepben nyújtom a legjobbat. Soha még ilyen biztos nem voltam egy területen sem. Érkeznek visszaigazolások, megerősítések: elsősorban a két csodálatos gyerekemtől, a férjemtől, a szűkebb-tágabb családból, óvodából...
Ez a díj azért lesz kedves nekem, mert egy ismeretlen ismerős küldte, akinek az én anyai mivoltom- mely sohasem egyenes vonalú vagy egyértelmű tevékenység- elég hitelesnek és inspirálónak tűnt. Köszönöm!

A másik ok, amiért mosolyt csalt az arcomra, az egy tervvel függ össze.
Egy sorozatot indítok hamarosan útjára, mely a közvetlen környezetemben élő ügyes kezű, kreatív anyákat mutatná be. Ezt még jóval anyák napja előtt szeretném elkezdeni, hogy a nevezetes alkalomra már egy illusztris társaság gyűljön össze.
Nem kellett sokat gondolkodnom, hogy kiket sorakoztassak fel, remélem elfogadják a meghívásomat egy riport erejéig.


Töprengtem azon, hogy kinek adjam tovább és nem 5, de sokkal több nagyszerű anyatárs jutott eszembe. Nem szeretnék senkit megsérteni az egyik legérzékenyebb mivoltában, így egy valakit választottam ki.: Ő hamarosan ismét anyai örömök elé néz, igazi tyúkanyóként védi népes családja érdekeit. Szókimondó, hitében erős, nagyon ügyes kezű nőszemély. Fogadd sok szeretettel Eri!


4 megjegyzés:

Erika írta...

Hát Kriszta... itt pityergek, teljesen meghatottál! Köszönöm!

KisMesterek írta...

Örömkönnyeket okozni remek érzés!:-)

krisz írta...

Gratulálok Kriszta!És kiváncsian várom a fejleményeket!

elina írta...

Gratulalok...es nagyon kivancsiva tettel:-D