2009. 12. 16.

Kérlek, szavazzatok!


Anna lányom újabb rajzát küldtük be egy versenyre.
A kiírás szerint egy olyan házat kellett megörökíteni, ami környezetbarát, energiatakarékos.
Nem ritkán kerül nálunk szóba ez a téma, kicsit még beszélgettünk róla célirányosan is. Az ő fantáziáját leginkább a dombház fogta meg, napelemet és esővízgyűjtő hordót is rajzolt. Kihajtható ablakot és ajtót vágtunk rá, így egy kicsit különlegesebb lett a mű. Anna a vendégeket szilvabefőttel várja.
Kérlek, ha kedvetek tartja szavazzatok a rajzára, különdíj jár érte.
Itt lehet megtenni.
A rajz sorszáma: 49 Eredményhírdetés: december 23. Köszönöm előre is.

Azt még szeretném hangsúlyozni, hogy nem a nyereményért készülünk ilyen megmérettetésekre. A ráhangolódás, a rajz elkészítése, a borítékolás és a várakozás, mind mind jó érzéssel tölt el engem is és Annát is. Az már csak hab a tortán, ha -mint nyáron is - siker koronázza az akciónkat.

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, AKI EDDIG ÉS EZUTÁN ANNA RAJZÁRA SZAVAZ(OTT)! SZERETNÉK KÉRNI BENNETEKET, HOGY A TÖBBI ÜGYES GYEREK RAJZÁT IS NÉZZÉTEK VÉGIG ÉS VOKSOLJATOK RÁJUK IS!

12 megjegyzés:

orsolya vanessza kiss írta...

Ok, szavaztam :))

Eddig Ő vezet :)

Summersun írta...

Éljenek a kreatív gyerekek! Szavaztunk!

Éva blogja :) írta...

Én is szavaztam! Szorítok neki! :)

Marcsi írta...

Én is rátok voksoltam.

Vacskamati írta...

Én lelkiismeretesen végig is néztem a rajzokat, voltak nagyon jók is, nem tudom, mennyi volt a Tiéd az ötletből, de Anna rajza amúgy is kiemelkedik a többi közül (A legdurvább, mikor az anyuka az öt éves gyerek nevében robbantott rajzot készített szélerőművel.. valószínű..) , a szilvabefőtt még a kinyitható ajtót is übereli! :D

(És természetesen ahányszor eszembe jut, kattintok majd egyet.. :D)

KisMesterek írta...

.. valóban vannak olyan rajzok, amiket mérnöki pontossággal szerkesztettek ki az anyukák, szerintem még a színezést se bízták a gyerekre:-)
A napelem az én nyomulásom eredménye ezt bevallom, de Anna abszolút érti, hogy a Nap "melegíti fel"... az elem mibenlétével is tisztában van..szóval azt hiszem ennyi belefér a szülői ráhatásból..

orsolya vanessza kiss írta...

Jah, én sem szeretem az ilyen dolgokat... mert arra szeretek szavazni, ami valóban a legjobb a szememben.. aztán arra gondoltam, mégis hogy örülne neki a kislányod! :)

aztán megnézegettem a rajzokat.. és arra gondoltam, hogy dehát tényleg ez a legjobb! :)

Ezen kívül csak egy kisfiúé tetszett.. aki kétszer olyan idős volt :)

SZóval nagyon ügyes! Gratula! :)

krisz írta...

Én is végig néztem a rajzokat és nagyon elszomorodtam, mert feltünt hogy egy rakás gyerek rajza egymás után majdnem teljesen egyforma.Aztán láttam hogy ugyanaz a tanárnő készitette fel őket.Azt hiszem ez egy olyan téma ahol tényleg elengedhetné a gyerek fantáziáját!Pl nekem nagyon tetszett a világitó ház is.Anna rajza is kitünik a többi közül.És a szilva befőtt is nagyon eredeti!!!Persze édes is volt,jót mosolyogtam rajta.

Pásztohy Panka írta...

Szavaztam!
De nem azért mert kérted, hanem mert annyira jó a kép!!!
Én is örzöm amit kaptam Annától ajándékba!

Pásztohy Panka írta...

Még annyi, hogy én annó sorra nyertem a rajzversenyeket, minden hátszél meg szülői belerajzolás nélkül, de úgy érzem ez már a múlté, mert hiába küld Lili pályázatra, folyton kirostálják, mert nem nyúlok bele, teljesen az ő munkája, a többieké meg látszik. hogy szülői segítséggel van.Ezt onnan is tudom, hogy zsűríztem már nem egy versenyen, és volt ahol a kiíró cég meg akarta mondani ki győzzön, csak a nevem kellett nekik, hogy szakmai zsűri van.
Végül kompromisszumban az ő 1. helyezettjük a 3. lett, és én kiválaszthettem az első kettőt.

Pásztohy Panka írta...

Ja, Lili blogja: www.pasztohylili.blogspot .com

ezek a saját rajzai. Szerintem a két lábam című zseniális, és maga hozta össze. De lehet a véleményem csak szülői elfogultság:)

KisMesterek írta...

Szia Panka!
Örülök, hogy jártál Anna rajzánál, köszi a szavazatot. Bizony tapasztalom ezeket a dolgokat, amikekről írtál, nincsenek illúzióim. Olvashatod, másoknak is feltűnnek ezek. Én főleg a szülői oldalról észlelhető, minden áron történő nyerni akarás elött állok értetlenül. Én továbra sem fogom helyette megrajzolni a képeket, hiszen más emlékeket szeretnék adni a gyerekkoráról.
A verseny lezárult, van a nyertesek között olyanok, akikkel én is teljesen egyetértek, szavaztam is. A céget is gálánsnak érzem, sok díjat osztanak szét. Sajna mi most nem tartozunk közéjük. Persze Anna az anyadíjat azért majd bezsebeli hamarosan:-)
Lili oldalán jártam már, Vattacsiga is remek szerintem:-)